Malaysia :: Pasu Bunag :: Bunga Hiasan :: Bunga Tiruan :: Pokok Tiruan

Pilihan anda yang bijak. Ingat harga murah, Ingatlah Fah Lean !
Wholesale & Retail are welcome! | Pemborong & Runcit Dialu-alukan! | 批发与零售

Tips Memilih Pasu Bunga Hiasan untuk Rumah Anda

Pemilihan pasu bunga bagi ramai orang dijadikan sesuatu yang sukar. Fah Lean mempercayai bahawa pasu-pasu bunga kami pasti menarik perhatian pelawat anda. Pasu bunga adalah alatan dekorasi yang menraik untuk menyimpan bunga kesayangan anda, dan juga mampu memberi suasana yang selesa bagi kediaman anda. Ia sesuai bagi pasangan yang baru berkahwin, ataupun bagi keluarga yang dah lama berumah tangga.

Pasu bunga wujud untuk meningkatkan kelawaan bunga kegemaran anda. Ia dibuatkan sebagai dekorasi kediaman bagi bunga dan tumbuh-tumbuhan di rumah kita. Artikel ini mencuba sedaya upaya, untuk memberi sedikit sebaya tips and petua untuk membantu pilih pasu bunga yang tersesuai untuk rumah anda.

Pasu bunga boleh didapati dalam pelbagai bentuk, saiz, warna dan tekstur yang anda mampu bayangi. Pilihan pasu bunga yang menarik bagi reka bentuk dalaman rumah anda hanya salah satu yang pertama anda lihat dan dilakukan. Pertamaannya, anda seharusnya mengenal pasti arah reka bentuk yang diingini, dan bermula dari sana. Anda juga harus tahu bunga-bungaan kegemaran anda sebelum membeli pasu bunga. Pasu-pasu bunga dating dalam pelbagai bentuk, oleh itu kami seharusnya memilih ikut ketentuan kriteria.

Saiz. Memilih pasu bunga anda megikut peraturan saiz keseluruhan. Sebagai contoh, mempertimbangkan saiz rumah anda, dan tempat anda ingin meletakkan mereka. Janganlah membeli pasu bunga yang terlalu besar bagi bungaan saiz kecil, ataupun bilik yang had dengan ruang. Pasu bunga yang besar hanya akan nampak cantik dengan bunga yang tinggi, dan diletakkan atas lantai.

Bentuk. Faktor yang penting seharusnya dipertimbangkan ialah bentuk pasu bunga. Mengenal pasti jenis bunga anda, lalu beli pasu bunga yang sesuai.Berikut adalah beberapa tips berguna: pasu silinder pelbagai saiz dari pasu tunggal-bunga kepada orang yang lebih besar yang boleh menampung keseluruhan perkiraan. Ini bentuk acara kemuncak bekas bunga jinggering seperti gladiolas, teratai, jinggering bunga ros, dan bunga liar. Pasu Tulip mempunyai bayang di mana bahagian atas lengkung pasu keluar dari pertengahan yang lebih nipis. Mereka berpasangan dengan baik dengan gubahan bunga yang mempunyai asas yang luas. Pasu kon adalah cara yang baik untuk menunjukkan bunga liar. Mereka memberikan bilik desa, negara rasa. Pasu bulat bekerja dengan baik dengan urusan yang mengandungi bunga yang mempunyai kelopak lebih ringan, seperti mawar liar atau hydrangeas.

Pasu anda tidak seharusnya lebih menyerlah bunga anda. Jika anda ingin menonjolkan warna bunga, pasu anda seharusnya dijadikan seringkas yang mungkin. Oleh sebab itu, pilih pasu bunga yang jernih seperti pasu kristal, kaca, akrylik dan sebagainya. Ketelusan pasu bunga sebegini membolehkan kecantikan bunga dipertingkatkan. Pasu anda juga tidak seharusnya merosakkan dekor atau reka bentuk dalaman rumah anda. Oleh itu, dekorasi bunga harus dipilih dengan warna bersesuaian ruang rumah.

Penghiasan rumah merupakan sesuatu yang susah tapi seronok pada masa yang sama untuk dilakukan dengan ahli-ahli keluarga. Dengan tips kami, harap suasana rumah anda dapat dipertingkatkan dengan bunga-bungaan Fahlean. Untuk maklumat lanjut, sila lawat produk produk kami.