Pokok Tiruan :: Hantaran :: Bunga Hiasan :: Bunga Tiruan :: Pasu Bunga

Pilihan anda yang bijak. Ingat harga murah, Ingatlah Fah Lean !
Wholesale & Retail are welcome! | Pemborong & Runcit Dialu-alukan! | 批发与零售
Tentang Kami

Pusat Bunga dan Kraftangan Perkahwinan hanya di Fah Lean Floral

Menyediakan pelbagai kelengkapan buat mereka yang ingin melangsungkan perkahwinan. Fah Lean sentiasa menjadi pilihan utama bakal pengantin baru. Menjadi pengimport, pemborong dan peruncit membuatkan nama Fah Lean dikenali ramai.

Fah Lean juga dikenali sebagai pusat sehenti perkahwinan kerana menyediakan pelbagai kelengkapan daripada pokok tiruan, bunga hiasan, aksesori kraftangan, lace, reben dan alatan gubahan bunga. Selain itu, untuk majlis perkahwinan pula gedung ini mejual pelbagai koleksi bunga telur, segala barang-barangan untuk persiapan perkahwinan, hiasan pelamin, tempahan gubahan hantaran, tempahan gubahan bunga dan juga cenderahati.

Selain itu, di sini terdapat juga hiasan pasu eksklusif, koleksi bunga bunga tiruan untuk taman hiasan, tempahan meja gubahan dan juga lampu meja. Gedung Fah Lean dibuka dari jam 10 pagi hingga 7 malam setiap hari.

Fah Lean Floral Trading Sdn. Bhd.

Gubahan bunga yang menarik berupaya dalam memikat hati orang, tidak terkecuali orang yang berhati batu. Bunga boleh dijadikan sebagai lambing kegembiraan, kemesraan dan kesetiaan. Bunga mempunyai tenaga positif yang boleh membawa kerancakaan untuk sekeluaraga. Bunga tiruan dijadikan pengganti yang menarik untuk bunga segar. Gubahan bunga tiruan boleh dijadikan hiasan utama bagi acara-acara istimewa, ataupun hadiah kepada seseorang yang istimewa. Bunga menunjukkan perasaan dan pesanan istimewa anda kepada penerima. Kalau anda sedang mencari pembekal bunga tiruan untuk acara istimewa yang bakal datang, Fah Lean sepatutnya pilihan utama anda. Tidak kira apa jua sambutan anda, Fah Lean membekalkan pelbabagai jenis bunga tiruan untuk majlis perkahwinan, sambutan atau sebarang hiasan bagi hari yang istimewa untuk anda.

Bunga hiasan memperolehi sambutan yang hangat untuk golongan yang mengalami alahan kepada bunga segar. Bunga tiruan dibuatkan sebentuk rupa dan bau harum bunga segar, tanpa layu dalam tempoh masa yang singkat. Gubahan bunga tiruan membawa kerancakan dan kegembiraan kepada bilik. Fah Lean Floral Trading Sdn. Bhd. adalah pemborong bunga tiruan, menawar gubahan bunga dan bakul dengan harga yang berpatutan bagi sebarang majlis. Dengan rekaan yang unik, kami yakin bahawa gubahan bunga Fah Lean yang profesional berupaya menonjolkan daya tarikan dan keistimewaan majlis anda. Kami menyediakan produk dan servis berkualiti untuk pelanggan-pelanggan kami.

Inventori kami termasuk bunga tiruan, pokok tiruan, rumput tiruan, tumbuhan tiruan dan pohon, pasu, bahan floral, bakul, barangan kaca, reben dan produk hiasan rumah. Selain bunga tiruan dan pokok tiruan, kami juga menyediakan perkhidmatan seperti rekaan floral dalaman dan landskap luaran. Kami mempercayai bunga membayangi personaliti anda. Warna bunga melambangkan maksud tersirat yang berbeza. Warna kuning bermaksud persahabatan dan putih untuk rendah diri. Fah Lean menjual pelbagai jenis bunga sebagai habiah kepada seseorang yang istimewa. Anda boleh memilih dari bunga sutera stem setunggal, ataupun sejambak gubahan bunga tiruan.

Anda medapat pilihan yang unggul daripada gerbang bunga, buket bunga pengatin, korsaj dan hadiah perkahwinan dalam harga yang berpatutan daripada Fah Lean, biasanya dikenali sebaga pusat sehenti perkahwinan. Kami juga menjual bunga hiasan, aksesori kraftangan, lace reben, gubahan bunga dan alat-alatan. Gudang ini juga mejual pelbagai koleksi bunga telur, segala barang-barangan untuk persiapan perkahwinan, hiasan pelamin, tempahan gubahan hantaran, tempahan gubahan bunga dan juga cenderahati.

Tambahan ke atas yang tersebut, Fah Lean juga menawarkan perkhidmatan seperti pasu hiasan, tempahan meja, hiasan lampu meja dan juga koleksi ekskulif bunga tiruan untuk hiasan taman. Kedai kami bermula perniagaan dari jam 10 pagi hingga 7 malam setiap hari. Laman web Fah Lean memudahkan sebarang pertanyaan ataupun cadangan megenai produk-produk kami. Jikalau anda seseorang yang menyukai gubahan bunga, Fah Lean yakin bahawa tawaran kami dapat mempenuhi sebarang kehendakan anda untuk majlis dan sambutan.